Mirolszol.Com

Miről szól a(z)
?

NapHold kérdése

Miről szól a Mérleg jegy energiája?

25 0
0

NapHold

A Mérleg pillanat az, ahol a tenger az égbolttal találkozik egy derűs naplementében. Még inkább egy Toscana-i naplementében egy pohár borral a barátok körében.
A Mérleg hónapja az év legszínpompásabb időszaka, az indiánnyáré, a derűs belső békét sugározza minden ízében. Öröm, tánc, szépség és erotika, a Mérleg megszépíti a világot.
A Mérleg derűs és könnyű, szereti az igazságot és a harmóniát.
A Mérleg szeret a szél hullámain lavírozni, a művészetek és eszmék vonzóak számára. Sok közöttük a művész és a filozófus.

A Mérleg számára az élet elképzelhetetlen kapcsolatok nélkül. A Mérleg társas lény, a "mi" tudatában él, elsődlegesek az életében a közös pontok. Minden helyzetben a békére és békítésre törekszik. Nehézsége éppen a döntés terén van, hiszen arra született, hogy harmóniába rendezze a dolgokat, összeillessze, ami eltört. Akkor működik jól ez a Mérleg energia, ha a Mérleg önmagával is harmóniában van. Ha férfiként békében van saját nőies (mély érzésű) oldalával és nőként békében él a saját férfias vonásaival. Minél inkább megbékél az ember a benne rejlő ellenpólussal, annál jobban működik a párkapcsolata. A Mérleg esetében az élet a másikkal való kapcsolat révén nyeri el az értelmét, gazdagságát.
A Mérleg tudja, hogy minden találkozás egy tükör, ami megmutat valamit önmagunkból. Aki képes belenézni ezekbe a találkozás adta tükrökbe, az az ember a legjobb úton halad afelé, hogy békében és szeretetben éljen önmagával és mindenkivel. Egész lényében érezze a világmindenség szeretetét.

A Mérleg gyereknek fontos, hogy az édesanyja szép, ápolt és jól öltözött legyen. Épp így a belső szépség, a kisugárzás is fontos a számára, hogy jóindulatú mosolygós anyát lásson, aki barátsággal közeledik az emberek felé.
A Mérleg gyermek számára különösen fontos az érintés. Az, hogy a szülei érintése, simogatása jóleső legyen. Ha nincsenek a gyermek életében kellemes érintések, akkor könnyen lehetnek bőrgyulladásos bajai. A Mérleg gyermeknek nagyon fontos a szép környezet és a békés otthon, alapvető igénye, hogy szép világot találjon itt, amikor megérkezik. Ahogy növekszik a szépséget egyre inkább megteremti maga körül.
A Mérleg gyerekek kezdettől fogva mosolyognak. Olyan családot szeretnének, ahol megtarthatják ezt a derűt, mert nincs veszekedés, furkálódás. A Mérleg gyermek szenved legjobban a válástól. Az ő világképében nem szerepel, hogy két fél eltávolodik egymástól. Ő békíteni akar, és ha a szülők válnak, akkor úgy érzi, hogy mindent elveszített. Ha bármit tehet azért, hogy egy családi konfliktust elsimítson, megteszi. Azt mondja, amit a másik hallani akar. Rendkívül könnyen mondanak le önmagukról, ettől idővel frusztrálttá válhatnak. Nem lehet mindig jónak lenni. A Mérleget tönkre teszi az egyoldalúság.
De ha van rá lehetőség, akkor nevetni és táncolni kell.. A Mérleg gyermek akkor boldog, ha az édesanyja megtanítja, táncolni, nevetni és szeretni, boldogan nő fel hippi légkörben.

A szépség, a harmónia valójában az energiák egyenlősége. Probléma ott van, ahol az egyensúly megborul. A Mérleg nagyon érzékeny az egyoldalúságra, ő viseli el legkevésbé, ha hosszú távon valamilyennek lennie kell. Konfliktuskerülő, inkább lelép otthonról. A társadalom elvárja a férfitól, hogy minden helyzetben erős és független legyen, ez azonban hosszú távon magányossá teszi az embert. De éppúgy megcsömörlik az ember akkor is, ha az eredményeiért csodálják. A Mérleg útja az arany középút.

Minden jegy közül a Mérleg udvarol a legjobban és talán egy Mérleg férfitól várhatjuk leginkább azt, hogy kíváncsi a nőre. Kíváncsi a személyiségére, a történetére, céljára. A Mérleg férfi sármos, szereti és élvezi az életet, de ha felelősségvállalás van a láthatáron, inkább lelép. A Mérleg nők is vonzódnak az ilyen könnyelmű férfiakhoz, ezért jól teszik, ha hamar megtanulják az elengedést. Egy nő akkor nem akarja megkötni a párját, ha magában is életre engedi a művészt, az életművészt. A Mérleg nő sokszor erotikus csábító, ihlető múzsa, aki inspirációt és szárnyakat ad a férfinek. Élvezi a flörtöt, a táncot, a játékot.

A Mérleg életében a megosztott öröm, dupla öröm. Nagyon szeret figyelni a másikra. Túlzottan is. Ez a kapcsolat árnyoldala is, a ki nem mondott igények, elrejtett sérelmek és "nem"-ek, amik összegyűlnek és egy szakításban ölthetnek testet. A Mérlegnek nagy feladata az, hogy megtanulja kimondani, ami nem esik jól.
A Mérleg fegyvere a lehengerlő barátságosság. Képes kilépni a saját haragjából és mosoly mögé rejtőzni. Azonban önmagával tisztában kell lennie. Képesnek kell lennie arra, hogy megkülönböztesse önmagában a konfliktuskerülést és a barátságos mosolyt, amit hajdan azért tanult meg, hogy ne bántsa senki. Ez a Mérleg belső harca. Megtanulni, hogy amit önmagadban legyőztél vagy megszelídítettél, az kívül sem talál rajtad fogást.

A Mérleg kapcsolat úgy működik jól, ha mindvégig megmarad benne a játékosság, a könnyedség, a csábítás és az ihlet.
Könnyű táncokat Nektek!

-----------------
A Mérlegek közt bőven akad nárcisztikus és ez a környezetükben sokaknak nagy áldozattal jár.

Mérleg történet Parisz ítélete:
A legszebbnek
és egy mese az egyoldalúságról, egy kislány és egy szent ló barátságáról:
Az istenek tudják


MEGOSZTOM:
Miről szól