Mirolszol.Com

Miről szól a(z)
?

NapHold kérdése

Miről szól a Skorpió jegy energiája?

11 0
0

NapHold

A Skorpió energiája a misztikum. Egyszerre van benne jelen a félelem és az öröm. Ott van mindabban, ami épp olyan vonzó, mint amennyire félelmetes. A Skorpió területe a feneketlen tó, az örvény, a mocsár. A tó mélyén rejtőzhet szörnyeteg, de rejtőzhet kincs is. Csak az tudja elnyerni a kincset, aki vállalja a szörnyeteggel való találkozást. Az örvény is jellegzetes Skorpió motívum. Ha belekerül az ember, akkor nem juthat ki belőle úgy, hogy küzd ellene. Ha küzd ellene az ember, akkor elfogy az ereje és lemerül. Ha viszont hagyja, hogy az őrvény lehúzza, akkor az aljára érve újra felmerülhet.
Ez a Skorpió kapcsolataira is jellemző, vele kell merülni, hogy azután újra megtalálhassuk önmagunkat.
A Skorpió tudja, hogy minden kétségbeesés egy kicsit meghalás és aztán újjászületés. Tudja azt is, hogy a halál a legjobb terapeuta. Ha kétségbeestünk, akkor már lemondtunk addigi hitünkről és nem kapaszkodunk abba többé, ami félrevitt, így már lehetőséget adunk az újnak. A mesékben ilyen pillanatokban jelenik meg a bölcs állat vagy a jó tündér.  

A Skorpió gyerek olyan anyára vágyik, aki mindazt tudja, amit a jó boszorkány. Aki beavatja az élet titkaiba, akivel lehet beszélni születésről és halálról vagy akár a szexualitásról. Minden lelki és érzelmi titkot tudni szeretne, és igényli, hogy lássa az anyját testi és lelki meztelenségében.
Egy Skorpió lány bájitalokat akar keverni és szeretné, ha az édesanyja megtanítaná az ellenállhatatlanság minden titkát. A Skorpió lány számára az az ideális otthon, ahol szabadon megélheti a boszorkányenergiáit. Ahol jó kislánynak kell lenni és korán el kell nyomni az ösztönöket, ott a Skorpió lány szorongós és fejfájós felnőtté válik.

A Skorpió  nagyon érzékeny az árulásra. És a legapróbb információ elejtése, ami rá rossz fényt vet, árulásnak számít.
Ha a Skorpió gyerek valamelyik szülőjére bízza a titkát, akkor sosem bocsátja meg, ha az a szülő elmondja a másiknak, amit megtudott.. Ha a Skorpió gyerek valamelyik szülőjét a bizalmasává tette, az olyan mint egy vérszerződés és árulás esetén a szeretet gyűlöletbe fordul át.

A Skorpió gyerek szívesen játszik azzal, hogy előhívja az ember árnyoldalait. Addig próbálgatja a határokat, amig végre szembenézhet az állattal, ami ilyenkor a felidegesített szülőből előtör. Amikor végre elszabadul a pokol, a kis Skorpiót elönti az elégedettség, mert ez az ő ereje.
A Skorpió gyerek olyan szülőket szeretne, akik intenzíven élvezik az életet. A szülő kiabáljon, ha dühös és nevessen, ha örül. A Skorpiót az elevenség érdekli.
A Skorpió gyerek nagyon vonzódik a félelmetes dolgokhoz, a sötét pincékhez és mindenhez, ahol titkok rejtőznek. Olyan apára vágyik, aki mellette áll a legsötétebb lelki bajokban. És aki megtanítja felelősen bánni az erejével, mert maga is ért ehhez.
Az ember első számú ellensége a félelem. A Skorpió szemében az teszi naggyá az apját, ha le tudja győzni a félelmét és képes a félelmei ellenére cselekedni.

A Skorpió a mágus jegye. Fehér mágusként gyógyító és sámán, a születés segítője. Fekete mágusként viszont fenyegető és erőszakos zsarnok. Az apa szerepe elsőrendű abban, hogy a Skorpió gyerek melyiket választja.

A Skorpió tudja, hogy a fájdalmas dolgokat nem szabad halogatni. Minden születés fájdalommal jár és ezen az úton végig kell menni. A konfliktusokat a halogatás érleli naggyá.
Nem fél a nagy enenergiáktól, szereti a robbanást és szenvedélyt mindenben.
A Skorpió a legmélyebb szenvedély megélésére képes, rendkívüli csábító ereje és hatalmas szexuális ereje van.
A Skorpiónők általában a hatalommal rendelkező férfiakhoz vonzódnak. De ha sérült az apakép a gyerekkorban, akkor a Skorpió lány sértett bosszúállóvá érhet. Egy rossz férfiminta mellett a lány férfigyűlölő lehet, olyan, aki képtelen elfogadni a férfit és minduntalan a kudarcait hangsúlyozza.
A Skorpió-asszonynak nagy szexuális hatalma van. Az ilyen nő felébreszti a férfiban a disznót és ennél fogva a markában tartja őt.
A Skorpió férfiak is vonzódnak az erotikus kisugárzású nőkhöz és a nőben elsősorban a szexuális lényt nézik.Könnyen beleszerethetnek ezért olyan nőbe, aki a végletekig kihasználja őket.
A Skorpió élvezi a vadászatot akkor is ha ő vadászik és akkor is, ha rá vadásznak. Számára  szexualitás játék, hatalmi játék.

A Skorpiónak szüksége van konfliktusokra. Ha nincs konfliktushelyzet, akkor csinál. Szüksége van rá, hogy a dolgok mozgásban legyenek, változzanak, hogy az élet intenzív legyen. Nem viseli el az állóvizet. Az ő szemszögéből az élet intenzitás, mélység és gazdagság.
A Skorpióval csak illúziómentes kapcsolat létezik. Szívesen játszik pszichológiai szado-mazo játszmát. Óriási benne a birtoklási vágy, legszívesebben elnyelné a másikat. Nem akar elengedni, "Ha jól érzed magad mással, az már árulás". A Skorpió férfi (ha  a Mars a Skorpióban van) sokszor szexfüggő és szeretné a föld összes nőjét leteríteni. Keresik a szenvedélyt, a feszültséget, a hódítást és a szélsőségeket.

Skorpiók, kívánok nagyon sok böllcsességet ezekhez a földön túli energiákhoz.
Szenvedélyes szerelmet és szép életet Nektek,


MEGOSZTOM:
Miről szól